Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Ланцюгова електропила Sadko ECS 2000(2шины і 2цепи/16+14")"

Новий

Ланцюгова електропила Sadko ECS 2000(2шины і 2цепи/16+14")" Збільшити
немає в наявності
4704
Електропила Sadko ECS 2000: із відмінною комплектацією. У комплекті 2 шини + 2 ланцюги (40см+35см). Потужністю 2,0 кВт, місткість масляного бака 0,27 л., можливість заміни ланцюга або його натяжки без допомоги спеціальних інструментів, прозоре віконце для визначення рівня масла, вугільні лічильники, що швидко замінюються, автоматичне гальмо ланцюга, поперечне розташування двигуна, вага 5,5 кг .

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електропила Sadko ECS 2000 (2шини та 2 ланцюги/16"+14") призначена для спила дерев та чагарників. Вона оснащена електродвигуном потужністю 2,0 кВт. З метою безпеки під час транспортування застосовується захисний кожух. Електропила Sadko ECS 2000 зручний та незамінний помічник у сільському господарстві та на садовій ділянці. Електричний тип двигуна позбавляє необхідності витрачати кошти на ПММ і не вимагає часу на дозаправку пили. Працює значно тихіше, ніж пила з бензиновим двигуном і дає можливість працювати при низьких температурах. Поперечне розташування двигуна забезпечує велику площу для остигання двигуна під час роботи. Для швидкого визначення рівня масла є спеціальне прозоре віконце.

Відмінні риси електропили Sadko ECS 2000

  • Відсутність вихлопних газів
  • Поперечне розташування двигуна
  • Прозоре віконце для швидкого визначення рівня масла
  • Швидкозамінні вугільний лічильники електромотора
  • Можливість роботи за низької температури навколишнього середовища
  • Натяжка чи заміна ланцюга без спеціальних інструментів
  • У комплекті 2 шини + 2 ланцюги (40см+35см)

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.