Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Обважнювача для мотоблок AGT 411 Kohler

Новий

Обважнювача для мотоблок AGT 411 Kohler Збільшити
немає в наявності
5490

Обтяжувач для мотоблока AGT 411 Kohler - призначений для обтяження мотоблока AGT 411 Kohler. Вага 15 кг, метал метал, гарантія 1 рік.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Обтяжувач для мотоблока AGT 411 Kohler – спеціальний пристрій, що забезпечує мотоблок додатковою вагою. Іноді необхідно додати деяку вагу для обтяження мотоблоку, щоб він міг працювати з важкими плугами, або парою знарядь на важкому ґрунті. Конструкція складається з порожнистої баночки, яка зроблена з якісного металу. У порожню область необхідно засипати пісок або інший сипкий матеріал і приєднати до ґрунтозачепів за допомогою 4 болтів. Ця модель розрахована на 15 кг.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.