Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Гілкоподрібнювач електричний Sadko GS 2500B

Новий

Гілкоподрібнювач електричний Sadko GS 2500B Збільшити
немає в наявності
4709
Електричний веткоподрібнювач Sadko GS 2500B, аналог моделі GS 2500 але з додатковим аксесуаром, вирва (бункер). Потужність електродвигуна 2500 Вт, максимальний діаметр матеріалу, що перебивається 44 мм, транспортувальні колеса, міцна пластикова горловина, яка надає надійності але не додає ваги, яка становить 13 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний веткоподрібнювач Sadko GS 2500B аналог моделі, (Гілкоподрібнювач електричний Sadko GS 2500)- призначений для дроблення гілок в тирсу. Подрібнить будь-який деревний матеріал, м'яких і твердих порід товщиною не більше 44 мм в діаметрі, перетворюючи їх на матеріал для компосту, який стане вам у нагоді для добрива саду. Пристрій є надійним, різальним механізмом, який автоматично втягує та подрібнює гілки. У комплектацію моделі також входить спеціальна, знімна вирва для зручнішого завантаження матеріалу. Ця ж лійка (бункер) може застосовуватися як збірник для переробленого матеріалу. Простий в експлуатації, компактний розмір, для зручності транспортування є кілька пластикових коліс. Працює від мережі 220 В, горловина інструменту виготовлена із пластику підвищеної міцності.

Відмінні риси веткоподрібнювача Sadko GS 2500B

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Транспортувальні колеса
  • Горловина із міцного пластику
  • У комплекті вирва (бункер)
  • Надійна комфортна конструкція
  • Електродвигун

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.