Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Гілкоподрібнювач електричний Sadko GS 2800

Новий

Гілкоподрібнювач електричний Sadko GS 2800 Збільшити
немає в наявності
3958
Електричний веткоподрібнювач, потужність електродвигуна 2800 Вт, максимальний діаметр матеріалу, що перебивається 44 мм, спеціальна збірка для тирси, об'єм контенера 45 л, транспортувальні колеса, міцна пластикова горловина, яка надає надійності але не додає ваги, простий в експлуатації та маневрений інструмент, вага 2 .

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний веткоподрібнювач Sadko GS 2800 - інструмент для перебивання гілок в тирсу. Допоможе Вам позбутися непотрібної купи гілок та невеликих дощок. Подрібнить будь-який деревний матеріал завтовшки не більше 44 мм у діаметрі. Простий в експлуатації, компактний розмір, для зручності транспортування є кілька пластикових коліс. Працює від мережі 220 В, горловина інструменту виготовлена із пластику підвищеної міцності.

Відмінні риси електричного веткоподрібнювача Sadko GS 2800

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Транспортувальні колеса
  • Спеціальний контейнер для переробленого матеріалу
  • Горловина із міцного пластику
  • Надійна комфортна конструкція
  • Електродвигун

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.