Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокоса Vitals BK 4925o

Новий

Мотокоса Vitals BK 4925o Збільшити
немає в наявності

5666

Мотокоса Vitals BK 4925o з бензиновим двотактним двигуном потужністю 1,85 кВт/2,5к.с. з хромованим покриттям цилітндра. Має покращену муфту зчеплення з двома підшипниками, паливопідкачуючий насос "Праймер" та систему легкого старту. Цілісна алюмінієва штанга. У комплект входить ранцевий жилет. Діаметр скошування ліскою 430 мм, ножем 255 мм. Вага 9,5/10 кг

Повний опис та характеристики >>>

Магазин Тракторцы - официальный дилер Vitals
Магазин "Тракторці" є офіційним дилером ТМ "Vitals" в Україні.
.

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокоса Vitals BK 4925o застосовується для скошування трави на невеликих площах, у недоступних для роботи газонокосарки місцях (навколо дерев, кущів, огорож, бордюрів тощо), на уколах або не рівних поверхнях. Дана модель подолає бур'ян, очерет або дрібний чагарник діаметром до 20 мм.

Дана модель є бензокосою з верхнім розташуванням одноциліндрового 2-тактного двигуна потужністю 1,85кВт/2,5к.с. з хромованим покриттям внутрішньої частини циліндра, який обертає вал зі швидкістю 9500 об/хв.

У конструкції використовується цільна алюмінієва штанга, всередині якої встановлений міцний вал. При такій конструкції вся мотокоса має невелику вагу та значну міцність. А зручні рукоятки, які можна регулювати незалежно один від одного, знижують рівень вібрації та навантаження на руки, цьому сприяє ще й зручна жилетка (на неї кріпиться вся конструкція та звільняє навантаження на руки). Спеціальна муфта зчеплення оснащена двома якісними підшипниками. Нова генерація муфти дає можливість значно знизити рівень вібрації і в кілька разів продовжити термін служби стискаючого вузла.

Залежно від того, яка рослинність підлягає скошуванню, можна використовувати шпулю з ліскою або диск з ножами. Діаметр скошування з використанням шпулі становить 430 мм, з використанням ножів – 255 мм.

Відмінні риси бензокоси Vitals 4925o:

  • Легка та проста в експлуатації.
  • Хромований двигун.
  • Двотактний бензиновий двигун.
  • Повітряна система охолодження.
  • Надійна зручна конструкція.
  • Конічний редуктор.
  • Бензиновий насос "Праймер".
  • Верхнє розташування двигуна.
  • Ріжуча система волосінь/ніж.
  • Рукоятка велосипедна (U-подібна).
  • Зручний ранцевий жилет.
  • Удосконалена муфта зчеплення.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.