Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокоса Vitals Professional BK 5223a

Новий

Мотокоса Vitals Professional BK 5223a Збільшити
немає в наявності

5364

Мотокоса Vitals Master BK 5223а має одноциліндровий 2-х тактний двигун об'ємом 52 куб.см і потужністю 2,3 кВт/3,1 к.с.. Ширина скошування ножем - 25,5 см, ліскою 42 см; товщина волосіні 2,4 мм; бак 1,1 л; ручки керування у вигляді велосипедного керма; антивібраційна система; "легкий старт" та насос "праймер". Вага мотокоси 9,1 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Магазин Тракторцы - официальный дилер Vitals
Магазин "Тракторці" є офіційним дилером ТМ "Vitals" в Україні.
.

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокоса Vitals Master BK 5223а укомплектована одноциліндровим двотактним бензиновим двигуном, об'ємом якого становить 52 см куб, потужністю 2.3 кВт (3,1 к.с.), який може розвинути частоту обертів ріжучої головки до 7500 об/хв. Двигун призначений для роботи на паливній суміші бензину А-92 та масла для 2-х тактних двигунів у співвідношенні 25:1.

Конструкція мотокоси включає в себе цільну посилену штангу з алюмінію, яка має збільшений діаметр - 28мм. Штанга виробу не схильна до корозії і дуже міцна при її використанні за призначенням. Рукоятка велосипедного типу має прогумовані ручки та антивібраційну систему.

Окремо потрібно сказати про систему "легкий старт" та наявність насоса "праймер" для легкого та швидкого запуску в будь-яких умовах.

Дана модель укомплектована ножем та ліскою. При установці волосіні діаметр скошування трави становить 420 мм, а ширина скошування ножем – 255 мм. Дана модель призначена для боротьби з густою високою травою, бур'янами, чагарниками і навіть невеликими чагарниками, товщиною до 20мм, що стало можливим завдяки наявності декількох змінних ріжучих елементів.

Відмінні риси мотокоси Vitals Master BK5223а:

  • Хромований циліндр та поршнева група;
  • Низький рівень шуму;
  • Ергономічні ручки велосипедного типу;
  • Алюмінієва цільна штанга;
  • Ефективна повітряна система охолодження двигуна;
  • Паливопідкачуючий насос "праймер";
  • Антивібраційна система;
  • Легкий старт;
  • Напівавтоматична котушка зі спрощеною заправкою волосіні.

Гарантія – 18 місяців
Виробник - Латвія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.