Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокультиватор Konner&Sohnen KS 7HP-950S

Новий

Мотокультиватор Konner&Sohnen KS 7HP-950S Збільшити
немає в наявності

5982

Бензиновий культиватор Konner&Sohnen KS 7HP-950S потужністю 7,0 к.с.; паливо бензин А92; об'єм двигуна 208 куб. ширина обробки до 115 см; глибина обробки до 36 см; ємність паливного бака 3,6 л; редуктор ланцюговий, ремінний; кількість швидкостей +2+10-1; регулювання ручок по вертикалі та горизонталі на 180 град.; вага 91 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Бензиновий мотокультиватор Konner&Sohnen KS 7HP-950S використовується для обробки різних типів ґрунту. Техніка має високу маневреність, завдяки зручній конструкції. Відрізняється надійністю, оскільки проходить тестування всіх етапах виробництва.

Модель Konner&Sohnen KS 7HP-950S оснащена потужним 4-тактним двигуном KS 210 з верхнім розташуванням клапанів OHV, що забезпечує збільшений моторесурс. Його об'єм становить 208 куб.см, який забезпечує потужність 7,0 л.

Коробка передач розрахована на +2+10-1 швидкостей. Ланцюгова трансмісія передає до 95% крутного моменту. Нижню її частину надійно захищено від ударів. Ковані шаблеподібні фрези допоможуть впоратися з будь-яким типом ґрунту (цілинними та глинистими) на ширину до 115 см та глибину до 36 см. Для захисту рослин при оранні передбачені захисні бічні диски. Фрези можуть збиратися двома способами: 3 ножі у групі та 4 ножі.

Завдяки інноваційним технологіям, покращено систему фільтрації та подачі повітря. Фільтр винесений нагору на ручки, що дозволяє брати повітря вище за зону запилення від працюючих фрез, відповідно якість роботи та довговічність мотора збільшується.

У комплектацію входять великі пневматичні колеса KS RW40 (40*8 см), які підвищують прохідність. Ергономічна панель керування дозволяє з легкістю виконувати маневри завдяки регулюванню ручок по вертикалі та горизонталі на 180 град. Для більшої безпеки глушник додатково оснащений гратами, що захищають від можливих опіків при дотику.

Комплектність:

  • фрези;
  • зовнішній фільтр;
  • колеса 4,00-8 (KS RW40 (40*8 см)).

Відмінні риси бензинового культиватора Konner&Sohnen KS 7HP-950S:

  • 4-тактний двигун KS з верхнім розташуванням клапанів OHV, що забезпечує збільшений моторесурс;
  • ланцюгова трансмісія, що передає до 95% крутного моменту;
  • колесо для зручного транспортування;
  • посилений сошник для легкого та швидкого вибору глибини оранки;
  • оптимальне співвідношення потужності та ваги;
  • висока маневреність;
  • ергономічна панель управління з регульованими ручками;
  • жорстка рамна конструкція;
  • ковані шаблеподібні фрези;
  • нижня частина ланцюгової трансмісії надійно захищена від ударів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.