Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотопомпа Konner&Sohnen KS 50

Новий

Мотопомпа Konner&Sohnen KS 50 Збільшити
немає в наявності

5749

Мотопомпа Konner&Sohnen KS 50 з 4-тактним бензиновим двигуном вихідний потужністю 5,5 к.с. призначена для чистої води; продуктивність 500 л/хв; об'єм двигуна 163 см³; ємність паливного бака 3,6 л; запуск ручний; об'єм картера 0,6 л; макс. висота підйому 27 м; макс. глибина всмоктування 8 м; номінальна швидкість 3600 об/хв; всмоктувальна труба 50 мм; вага 24,85 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотопомпа Konner&Sohnen KS 50 створена з використанням сучасних технологій, міцних та надійних матеріалів. Вона чудово підходить для заміських будинків, дач, ділянок та призначена для відкачування води з підвалів, басейнів, колодязів, льохів, ставків, гасіння пожеж, поливу у сільському господарстві тощо. Її можна легко переміщати з одного місця до іншого, оскільки вони не прив'язані до джерела електроенергії, а потужна сталева рама діаметром 32 мм полегшує транспортування та захищає водяний насос від пошкоджень та деформації. Рідина, що перекачується, повинна містити частинки не більше 5-6 мм. Корпус виготовлений з високоміцного алюмінію, не схильного до корозії, температурних впливів і деформації. Перед початком роботи насос помпи необхідно заповнити чистою водою, а після старту потрібно зупинити через 30 секунд після запуску і долити воду на помпу для збільшення продуктивності.

Модель Konner&Sohnen KS 50 оснащена професійним 4-тактним бензиновим двигуном KS 170 об'ємом 163 см, який виробляється за ліцензією DIMAX Int. GmbH, Німеччина. Має високу продуктивність, економічну витрату палива. Паливний бак розрахований на 3,6 л. Максимальна висота підйому 27 м, максимальна глибина всмоктування 8 м, номінальна швидкість 3600 об/хв.

Моторна масло впливає на термін служби двигуна та ефективність його роботи. Об'єм картера 0,6 л. Треба використовувати моторні масла для 4-тактних двигунів. Вибір масла залежить від кліматичної зони. Для загального використання рекомендується застосовувати масло SAE 10W -30. Перед запуском двигуна необхідно перевіряти рівень оливи.

Комплектність обладнання:

  • мотопомпа 1 шт;
  • фільтр 1 шт;
  • комплект фітингів для шлангів 1шт;
  • інструкція з експлуатації 1 шт.

Відмінні риси бензинової мотопомпи Konner&Sohnen KS 50:

  • професійний 4-тактний бензиновий двигун, який виготовляється за ліцензією DIMAX Int. GmbH, Німеччина;
  • посилена сталева рама діаметром 32 мм оберігає мотопомпу від пошкоджень та полегшує транспортування;
  • компактні розміри та невелика вага;
  • корпус виготовлений з високоміцного алюмінію, не схильного до корозії, температурних впливів і деформації;
  • економічна витрата палива;
  • двигун має індивідуальний серійний номер;
  • сталевий паливний бак збільшеного розміру;
  • висока продуктивність.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.