Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електричний садовий пилосос Einhell GC-EL 2600 E

Новий

Електричний садовий пилосос Einhell GC-EL 2600 E Збільшити
немає в наявності

5470

Садовий пилосос електричний Einhell GC-EL 2600 E незамінний помічник на дачній ділянці по боротьбі з опалим листям, а також з незначним сміттям. Працює від мережі напругою 220 В. Потужність 2600 Вт. Потужність всмоктування 780 м3/год. зі швидкістю потоку до 270 км/год. Пилосос може виробляти обдування, подрібнення та всмоктування. Вага повітродуву всього 4,2 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


GC-EL 2600 E - електричний садовий пилосос, що є потужним інструментом і надійним помічником для садівників, які хочуть проводити очищення своїх ділянок і садів. Ви можете перемикатися між всмоктувальною та видувною функцією без використання будь-яких інструментів, отже, робота може бути скоригована дуже швидко до потреб, що виникають. Електронний контроль швидкості дозволяє точно регулювати рівень всмоктування та видування. Два великі колеса садового пилососу Einhell GC-EL 2600 E забезпечують комфортне переміщення по доріжках, газонах та важкопрохідній місцевості. Велика трубка, що складається з двох частин, що всмоктує, дозволяє всмоктувати навіть великі об'єкти, такі як фруктові плоди або шишки без заклинювання, в 45-літровий сміттєвий мішок. Об'ємні м'які матеріали, такі як листя та трава подрібнюється приблизно в 10 разів від свого початкового розміру за допомогою вбудованого засобу подрібнення. З регульованим плечовим ременем цей електричний пилосос-воздуходувка може зручно переноситься, а додаткова рукоятка, що регулюється, додає ще більше ергономіки.

Комплектність:

  • Садовий пилосос Einhell GC-EL 2600;
  • Два сопла;
  • Мішок для збирання листя – 45 л.

Відмінні особливості:

  • Електронне регулювання швидкості із переднабором;
  • Регульований ремінь;
  • Опорний ролик;
  • Перемикач всмоктування/здув;
  • Два різні сопла, одне для всмоктування, одне для здування;
  • ВКЛ/ВИМКН перемикач.

 

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.