Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Снігоприбиральник бензиновий самохідний Stiga Patrol

Новий

Снігоприбиральник бензиновий самохідний Stiga Patrol Збільшити
немає в наявності
5056

Снігоприбиральник бензиновий Stiga Patrol - чудовий самохідний помічник боротьби зі снігом. Працює 4-х тактний бензиновий двигун STIGA SM65. Потужний 4,8 кВт/6,5 к.с. двигун легко відкидатиме сніговий покрив шириною/товщиною 550/400 мм. на відстань до 8 метрів. Механічна коробка (4F+2R). Зубчастий шнек. Вага снігоприбиральної машини лише 68 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


цей на перший погляд монстр, пожиратель снігу зі страшним зубчастим шнеком, але насправді муркотлива смирна і слухняна дитина, яка стане незамінним помічником Вам у прибиранні снігового покриву. Разом з цим одночасно з прибиранням це муркотіння кошеня під час прибирання снігу відправлятиме його за Вашим велінням на грядки, забезпечуючи їх такою цінною і живлющою вологою.

Щоб робота з цією чудо технікою здалася Вам приємною прогулянкою, творці наділили її такими особливостями як - самохідність, Вам не потрібно тягнути до місця роботи і заштовхувати снігоприбиральну машину в кучугуру, вона з радістю сама побіжить муркотучи своїм потужним надійним 4-х тактним бензиновим двигуном. як кошеня до рибки. Коробка швидкостей дозволить користуватися машиною та дорослому, здоровому чоловікові та людині похилого віку, вибираючи потрібний режим швидкості, а наявність задньої передачі лише полегшить маневрування Вашою ділянкою. Заодно можна буде потренуватися перед здаванням на водіння.

Повернемося до страхітливого вигляду, зубчастого шнека, насправді якщо до нього не лізти руками, то від нього буде тільки користь. Зокрема, поїхали до Єгипту відпочивати, а тут за цей час снігу навалило та плюс взявся він товстою кіркою. Ось тут ці зубки і допоможуть з легкістю впоратися і нею. Шипам на гумі може позаздрити навіть Hummer.

Комплектність снігоприбирача бензинового Stiga Patrol:

  • Комплект кріпильних елементів.
  • Очисна лопата.

Відмінні риси снігоприбирача бензинового Stiga Patrol:

  • Легкий, компактний та простий в експлуатації бензиновий самохідний снігоприбиральник Stiga Patrol.
  • 4-е вперед і 2-е назад швидкості дозволяють вибрати зручний швидкісний режим і полегшує маневреність.
  • Зубчастий шнек дозволяє кришити сніг і кірку, що злежався.
  • За рахунок двох ступенів фарбування кірки та метання снігу значно підвищується продуктивність.
  • Наявність обмежувачів висоти на забірнику дають можливість встановити необхідну висоту збирання.
  • Потужний, економічний, 4-тактний бензиновий двигун.
  • Зручні ергономічні рукоятки забезпечують повний контроль над сніговідкидувачем.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.