Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензиновий тріммер Patriot PT3055

Новий

Бензиновий тріммер Patriot PT3055 Збільшити
немає в наявності

5681

Тример бензиновий Patriot PT3055 потужністю 960 Вт/1,3 к.с.; об'єм двигуна 25,0 см³; ріжуча система волосінь/ніж; ширина косіння 46/23 мм; товщина волосіні 2,4 мм. Має розбірну штангу; антивібраційна система; хромований двигун; вага 6,0 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


У сучасному житті вже важко обійтися у приватному господарстві чи комунальній службі чи фермерському господарстві без тримера. Тример бензиновий Patriot PT3055 стане в нагоді, якщо треба скосити траву в важкодоступних місцях, навіть з бур'янами, якщо треба заготовити сіно для господарства і т.д. Завод виробник при виробництві використовував сучасні надійні матеріали та технології.

Інструмент має двотактний надійний двигун потужністю 960 Вт, об'єм 25,0 см³. Він розташований нагорі. Підвищена зносостійкість досягнута за рахунок хромованого двигуна. Охолодження двигуна повітряне. Для очищення повітря є багатоступінчастий фільтр, який уловлює великі, середні та дрібні фракції зваженого пилу та твердих частинок.

Тример Patriot PT3055 забезпечений новітньою антивібраційною системою, яка знижує рівень вібрацій та шуму до 70 дБ. Паливний бак виготовлений із сучасних матеріалів, стійких до агресивного середовища. Він розрахований на 0,5 л палива. У вигляді палива використовується суміш бензин-масло у співвідношенні 32:1. Бензин застосовую високооктановий, не нижче за AІ 92.

У комплектацію входить ріжучі елементи волосінь/ніж із шириною косіння 46/23 мм. Ріжучий елемент має захисний кожух для безпеки при роботі, а також щоб не було розкидання трави. Напівавтоматична шпуля з ліскою діаметром 2,4 мм дозволяє працювати без зупинки для витягування волосіні. Проста та мобільна система управління. Для комфортності, на ручці велосипедної форми, розташовані кнопка запуску та фіксатор газу. Штанга роз'ємна, а це дуже зручно при зберіганні та транспортуванні. Тример забезпечений плечовим ременем, що регулюється під індивідуальні особливості оператора. Вага 6 кг.

Комплектність інструменту:

  • шпуля 1шт;
  • Ріжучий ніж 1шт;
  • ремінь на плече 1 шт.;
  • Велосипедна ручка 1шт;
  • паспорт 1шт.

Відмінні риси тримера бензинового Patriot PT3055:

  • надійний 2-тактний хромований двигун;
  • верхнє розташування двигуна;
  • паливний бак з матеріалів, стійких до агресивного середовища
  • розбірна штанга;
  • багатоступінчастий фільтр;
  • невелика вага;
  • ріжучі елементи волосінь/ніж.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.