Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Тример електричний EZT 043s

Новий

Тример електричний EZT 043s Збільшити
немає в наявності

5683

Тример електричний Vitals EZT 043s призначений для скошування трави та обробки газонів на садових ділянках невеликих розмірів. Потужність 350 Вт. Кількість оборотів 11000 об/хв. Діаметр скошування ліскою складає 250 мм. Діаметр волосіні 1,2 мм. Ергономічна ручка типу D. Нижнє розташування двигуна. Регулювання нахилу ріжучої головки. Габарити в упаковці 620х250х110 мм. Вага нетто/брутто 1,5/2,0 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Магазин Тракторцы - официальный дилер Vitals
Магазин "Тракторці" є офіційним дилером ТМ "Vitals" в Україні.
.

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Тример електричний Vitals EZT 043s використовується для робіт у важкодоступних місцях, де не впорається газонокосарка. Характеризується низьким рівнем шуму, екологічністю, збалансованістю та невеликими габаритами. Даний інструмент стане в нагоді для стрижки кромок газону, косіння під кущами, навколо клумб і біля паркану. Додаткова рукоятка з можливістю регулювання забезпечує комфортне захоплення та ведення інструменту. Положення ріжучої частини щодо штанги також регулюється під кутом, що полегшує стрижку під лавами чи кущами.

Простота конструкції даної моделі, а також висока якість виготовлення та складання гарантують цьому пристрою надійну та довговічну роботу. Основним і єдиним рушійним вузлом тримера є електричний двигун з нижнім розташуванням телескопічної штанзі, безпосередньо до якого приєднується шпуля з ліскою.

Тример відрізняється надійним потужним електродвигуном (350 Вт), низьким рівнем вібраційного навантаження (2,63 м/с²), підвищеною комфортністю в роботі та багатою комплектацією. Швидкість обертання шпулі на валу електричного двигуна становить 11000 об/хв, що разом із показником потужності робить роботу дуже ефективною.

Щоб уникнути травм у разі попадання волосіні на сторонні предмети з подальшим відскоком у бік користувача, конструкцією передбачений захисний кожух, виготовлений з міцного пластику. У роботі тримера використовується напівавтоматична шпуля, тому відсутня будь-яка необхідність зупиняти триммер для витягування волосіні, достатньо під час роботи злегка торкнутися головкою шпулі землі, і волосінь почне висуватися. Зайва волосінь при цьому буде обрізана ножем, закріпленим на захисному кожусі.

Важить електричний тріммер Vitals Master EZT 043s всього 1,5 кг і належить до найкомпактніших тріммерів, що, безсумнівно, принесе радість користувачам, як у відсутності втоми в руках під час роботи, так і при зберіганні.

Інструмент у зібраному стані має зовсім невеликий обсяг, тому йому легко знайдеться місце у будь-якому підсобному приміщенні будинку та навіть квартири. Та й транспортувати виріб не складає будь-якої праці, чи це автомобіль, чи велосипед.

Комплектність тримера електричного Vitals EZT 043s:

  • Тример електричний.
  • Шпуля з ліскою.
  • Захисний кожух.
  • Нерухомий ніж для обрізання зайвої волосіні.
  • Набір монтажних виробів.
  • Докладна інструкція.
  • Упаковка.

Відмінні риси тримера:

  • легкість та компактність конструкції;
  • висока якість виготовлення та складання;
  • нижнє розташування електродвигуна;
  • надійний та потужний електродвигун;
  • телескопічна алюмінієва штанга;
  • регульований кут нахилу передньої рукоятки;
  • широка кнопка включення електродвигуна;
  • гачок для фіксації кабелю електроживлення;
  • якісний посібник користувача.


Гарантія – 18 місяців
Виробник - Латвія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.