Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Ланцюгова бензопила Husqvarna 236

Новий

Ланцюгова бензопила Husqvarna 236 Збільшити
немає в наявності
3513
Ланцюгова бензопила для універсального застосування на дачі, в саду, і в будь-якому господарстві, є праймер, антивібраційна система, двигун зі зниженою витратою палива, автоматичний насос подачі мастила для мастила ланцюга, вага 4,6 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Ланцюгова бензопила Husqvarna 236 - відноситься до серії початкового класу для універсального застосування. Ідеально підходить для періодичних робіт у саду, на дачі або по домашньому господарству. Легка вага та максимальна зручність у роботі реалізовано завдяки нововведенням компанії. Паливний ручний насос (праймер) для підкачування палива в карбюратор та система SmartStart (додаткова пружина у стартері) максимально спрощують запуск двигуна «нахолодну», а також у холодних зимових умовах. Інноваційний двигун X-Torq має мінімальну витрату палива та підвищені обороти з самого старту (система турбонадува). Антивібраційна система робить Вашу роботу приємною та невтомною. Потужність двотактного двигуна близько 1,9 к.с., що більш ніж достатньо для виконання періодичних робіт, навіть інтенсивних. Автоматичний насос подачі масла виключає витрату масла на неодружених оборотах.

Відмінні риси ланцюгової бензопили Husqvarna 236

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Антивібраційна система
  • Праймер
  • Автоматичний насос подачі масла
  • Знижена витрата палива
  • Надійна комфортна конструкція

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.