Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електричний Гілкоподрібнювач STIGA BIO_Master2200

Новий

Електричний Гілкоподрібнювач STIGA BIO_Master2200 Збільшити
немає в наявності

4980

Електричний веткоподрібнювач STIGA BIO_Master2200 для побутового використання агрегат, що працює від мережі напругою 220 В та потужністю асинхронного електродвигуна 2200 Вт. Максимальний діаметр матеріалу, що перебивається 40 мм. Транспортувальні колеса. Реверс. Міцна висока пластикова горловина, яка надає надійності, але не додає ваги. Аварійне вимикання при перевантаженні Тканинний збірник на 50 л. Вага 15 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Що робити в саду з опалим листям – все зрозуміло, засинав у компост та порядок. А що робити із гілками після обрізки дерев? Скажете: "... спалив і забув...". Воно звичайно так, але!!! А де ж екологічність? Де користь від цього заходу? І ось для цього шведські інженери запропонували потужний і надійний подрібнювач гілок конструкція якого являє собою диск з ножами, що обертається на величезній швидкості: за принципом чимось схожим на роботу електрорубанка. Відбувається те ж стругання гілок в тріски і, якраз, збирається в тканинний збірник. Електричний веткоподрібнювач STIGA BIO_Master2200 екологічно чистий у роботі, оскільки не має шкідливих вихлопів.

Так само варто відзначити, що веткоподрібнювач має дуже високий ступінь безпеки: висока вхідна лійка не дозволить жодному Кулібіну або розумнику дотягнутися рукою при заштовхуванні до ножів плюс лійка зроблена такої форми і діаметра, що гілка пройде, а рука, вибачте, ні :)) ).

Ну і останнє, щоб розвіяти всі сумніви щодо безпеки та різних курйозів при роботі, дана модель має реверс, що дає можливість Вам з легкістю прорвати будь-яку оборону в плані затору)). Так, мало не забув і ще про одного помічника - це проштовхувач, який допоможе Вам у боротьбі з гілками та потурбуватися про Вашу безпеку. Не більше набридатиму Вам з розхвалюванням, адже поки прочитаєте, всі веткоподрібнювачі закінчаться на складі.

Комплектність:

  • Комплект кріпильних елементів.
  • Збірник тканинний на 50 л.

Відмінні особливості:

  • Електричний двигун із дуже великим запасом потужності.
  • Робочий диск із розташованими на ньому двома ножами із двостороннім заточенням забезпечують чудові показники.
  • Двигун має захист від навантаження.
  • "М'який старт" ZCS забезпечує додатковий захист двигуна.
  • Наявність транспортувальних коліс дозволяють інструменту бути надзвичайно мобільним і зручним.
  • Наявність збірки для тирси дають можливість залишати чистоту та порядок наприкінці роботи.
  • Проштовхувач значною мірою спрощує роботу та сприяє безпеці.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.