Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Прес-підбирач рулонний ПРП 80/50

Новий

Прессподборщик рулонный ПРП 80/50 Збільшити
немає в наявності

7439

Тип: навісний.
Відкриття заднього борту: гідравлічним циліндром.
Ширина захвату: 0,8 м.
Розмір рулону діаметр ширина: 50*70 см
Тип в'язального мотузка: шпагат.
Робоча швидкість руху: 3-5 км/година.
Під потужність трактора: 18-30 л.
Вага: 440 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Прес-підбирач ПРП-80/50 забезпечує найбільш раціональне та економічне транспортування, збереження скошеного сіна або злакової соломи у вигляді пресованих рулонів, тюків. Ця техніка дає можливість не тільки ощадливо і правильно використовувати площі під час сортування, але і забезпечує набагато краще збереження кормового матеріалу, значно.

Прес-підбирач швидко та якісно підбирає з поверхні поля валки сіна з природних та сіяних злакових трав чи соломи. Потім пресує рулоноподібні тюки циліндричної форми, скріплюючи їх шпагатом.

Агрегат навішується на задню навісну систему трактора, під час роботи спирається на власні колеса для забезпечення рівномірного влучення сіна в бункер. При заповненні бункера подається звуковий сигнал трактористу про необхідність включення в'язального апарату та подальшого розвантаження. Привід прес-підбирача відбувається від ВОМ, а кришка бункера під час розвантаження піднімається за допомогою гідроциліндра.

Оптимальні розміри тюків
Оптимальні розміри тюків дають можливість зручно транспортувати та компактно розміщувати їх на складі, суттєво заощаджуючи місце для зберігання. З міні рулонами легко та зручно працювати навіть одній людині, що дає можливість впоратися з годуванням корів без додаткової техніки для підйому та транспортування рулонів.

Прес-підбирач
Прес-підбирач має компактні розміри, що полегшує його збереження, оскільки не вимагає багато місця. Корпус якісно фарбований це надійно захищає його від дії корозії.

Подання шпагату
Передбачена можливість регулювання ваги та ступеня пресування пакунка. Подача шпагату автоматична. Звукова сигналізація спрацьовує при готовності пакунка до відвантаження.

Кришка бункера
Кришка бункера під час розвантаження піднімається за допомогою гідроциліндра.

Працює з трактором чи мотоблоком
Пристрій підбирача може працювати з тракторами як вітчизняного так і імпортного виготовлення, потужністю від 18 к.с, які мають стандартну 3-точкову навісну систему.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.